ValconRoofs.ro

Servicii

Activitatea noastră

Compania noastră este lider pe piața națională în materie de învelitori. Din anul 1999 ne definim activitatea prin lucrări de șarpante și învelitori, restaurare clădiri, monumente istorice, restaurări și confecții ornamente. 

1000
mp construiți
1000
mp decopertați
1000
clienți activi
1000
proiecte

Serviciile noastre

Lucrări de șarpante și învelitori

Cu o experiență de peste 22 de ani în domeniu și o echipă de peste 60 de angajați, reușim să livrăm acest serviciu respectând angajamentul de calitate 100%

Restaurare monumente istorice

Restaurarea operelor de artă.

Avem grijă de identitatea noastră națională, garantând prin serviciile noastre calitative, dovedite prin portofoliul nostru.

Restaurări și confecții ornamentale

Restaurarea operelor de artă.

Avem grijă de identitatea noastră națională, garantând prin serviciile noastre calitative, dovedite prin portofoliul nostru.

  • Comercializare produse
  • Montaj (Execuție)
  • Proiectare

Societatea Valcon Roofs SRL vă ghidează pe tot parcursul achizițiilor. Comenzile se pot efectua și pe magazinul nostru online, aplicându-se termenii și condițiile impuse.

Colaborând cu cei mai mari furnizori din domeniu, afișam în mod transparent toate informațiile necesare produsului dorit.

Comercializăm și montăm sisteme complete de acoperișuri. Cu o experiență foarte bogată în domeniu, asigurăm montaje de calitate, acoperind serviciile de mentenanță, consultanță, garanție, proiectare sau asistență tehnică.

Luăm în calcul toate detaliile de execuție și principiile de de proiectare, astfel reușim validăm documentația tehnică prin informații CAD, BIM, fișe tehnice, certificate de calitate și garanție.