ValconRoofs.ro

Restaurăm trecutul, construim viitorul.

Compania noastră este lider pe piața națională în materie de învelitori. Din anul 1999 ne definim activitatea prin lucrări de șarpante și învelitori, restaurare clădiri, monumente istorice, restaurări și confecții ornamente.

CUM TE PUTEM AJUTA

Acțiunile noastre sunt caracterizate prin deschidere, onestitate și consecvența. Noi ne onorăm angajamentele și ne respectăm promisiunile. Desfașurăm activitățile afacerii în mod corect și onest, fără a fi influențați de factori externi sau de simpatii personale și aprecieri.

01

Lucrări de șarpante și învelitori.

Cu o experiență de peste 22 de ani în domeniu și o echipă de peste 60 de angajați, reușim să livrăm acest serviciu respectând angajamentul de calitate 100%

02

Restaurare monumente istorice

Restaurarea operelor de artă. Avem grijă de identitatea noastră națională, garantând prin serviciile noastre calitative, dovedite prin portofoliul nostru.

03

Restaurări și confecții ornamentale

Restaurarea operelor de artă. Avem grijă de identitatea noastră națională, garantând prin serviciile noastre calitative, dovedite prin portofoliul nostru.

999990
mp construiți
39990
mp decopertați
1000
clienți activi
4000
proiecte

Valcon Roofs - un partener pe termen lung.

Valorile noastre stau la baza activităţii pe care o desfășurăm. Ne îndrumă în deciziile, acţiunile, conduita noastră şi ne adună angajaţii laolaltă cu scopul permanent de a produce calitate pentru clienţii noştri

RESTAURĂM TRECUTUL

CONSTRUIM VIITORUL

Comercializăm și montăm sisteme complete de acoperișuri. Cu o experiență foarte bogată în domeniu, asigurăm montaje de calitate, acoperind serviciile de mentenanță, consultanță, garanție, proiectare sau asistență tehnică.

Societatea Valcon Roofs SRL vă ghidează pe tot parcursul achizițiilor. Comenzile se pot efectua și pe magazinul nostru online, aplicându-se termenii și condițiile impuse.

Colaborând cu cei mai mari furnizori din domeniu, afișam în mod transparent toate informațiile necesare produsului dorit.

Luăm în calcul toate detaliile de execuție și principiile de de proiectare, astfel reușim validăm documentația tehnică prin informații CAD, BIM, fișe tehnice, certificate de calitate și garanție.

DISCUTĂ CU NOI

Suntem deschiși și abia așteptăm să discutăm cu tine despre următorul tău proiect. Nu ezita și contactează-ne chiar acum!

Ultimele Articole