ValconRoofs.ro

Despre noi

Într-un mediu global în continuă evoluție, este important să fim mereu conștienți de cine suntem, ce facem, și încotro vrem să mergem. La Valcon Roofs facem ca lucrurile importante să funcționeze. Ajutăm clienții să își rezolve cele mai mari probleme din domeniul învelitorilor prin intermediul serviciilor noastre asigurate de expertiză și al produselor calitative, oferite de cei mai renumiți producători din domeniu. Suntem dedicați excelenței și tot ce facem, facem cu pasiune.

Competența noastră nu cunoaște limite.

Compania noastră reprezintă sinonimul calității. Încă din 1999 reușim să ne menținem pe piață numărul 1 în domeniul acoperișurilor.

Valcon Roofs construiește excelență în fiecare zi. Cercetarea și dezvoltarea noastră continuă ne ajută să menținem și să adăugăm în portofoliu lucrări pentru companii a căror nume ne poate servi drept recomandare oricând.

Facem cu mare pasiune ceea ce facem si vrem să fim cei mai buni în fiecare privință.

O misiune clară

Misiunea noastră este de a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor prin dezvoltarea continua a performanțelor clădirilor, utilizând produse de cea mai înaltă calitate, tehnologie și estetică, lucrând direct cu cei mai importanți producători.

VALCON ROOFS este compania pentru care promovarea cea mai eficientă s-a dovedit a fi recomandarea făcută de clienții noștrii mulțumiți, potențialilor clienți.

Valorile companiei noastre

Materiale

Compania noastră dispune de un showroom unde sunt expuse materialele folosite la lucrările de învelitori: cupru, titan-zinc, aluminiu prevopsit, tablă zincată, țiglă metalică, țiglă ceramică, țiglă din beton, stuf, sită, sisteme de scurgere, membrane fluide, tablă zincată vopsită în câmp electrostatic, plăci fibrociment/ardezie și ferestre de mansardă

Te invităm în showroom-ul nostru unde vei beneficia gratuit de asistență tehnico-economică de specialitate din partea echipei noastre.

Dealer și montator al celor mai importanți producători.

Contactează-ne

De mai bine de un deceniu reprezentăm soluția nr. 1 în materie de acoperișuri.

Str. Livezii , nr.14 , Măgurele , Ilfov 

București

0722 351 852
office@valconroofs.ro